Samen sterk en fit

0641476320 Laan van Zuidbroek 25 Mon - Sat 8.00 - 18.00,
Follow Us
Image Alt

Over ons

Wij zijn Bootcamp055 in Apeldoorn en zijn sportliefhebbers. Onze missie is om mensen op een verantwoorde en leuke manier fitter en sterker te maken, op ieder niveau.
Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij wat werkt (of juist niet). Dit zorgt voor gevarieerde en toegepaste lessen voor ieder niveau. Ons motto luidt: “samen sterker en fit op een gevarieerde en professionele manier”. Dit willen wij iedere training weer bewijzen en bewerkstelligen.

 

Wat bieden wij

Bootcamp training

Bootcamp trainingen is bij ons; intensief, divers en kwalitatief in sociale en inspirerende groepen. Professionele aandacht tegen lage kosten! Kom en doe eens mee in Apeldoorn en omgeving – zonder abonnement of verplichtingen!

Small group training

Small group Training betekent persoonlijke aandacht en krachttraining op niveau. Trainen in groepen van 4-6 personen waardoor er een persoonlijke sfeer ontstaat; dit zorgt voor verbinding en commitment om te blijven trainen.

Business bootcamp

De perfecte training voor uw personeel! Wilt u uw personeel dichter bij elkaar brengen door teambuilding, om zo een betere bedrijfscultuur te ontwikkelen?  Maak dan kennis met de Business Bootcamp Trainingen in Apeldoorn en omstreken.

Kids Bootcamp

Bij Kids Bootcamp055 doen we veel oefeningen zoals bij de volwassen mensen alleen passen we de intensiteit aan op het niveau van de kinderen en doen we het op een speelse manier.

Onze trainers

01