Business Bootcamp

Business Bootcamp – De perfecte training voor uw personeel!

Wilt u uw personeel dichter bij elkaar brengen door teambuilding,  om zo een betere bedrijfscultuur te ontwikkelen?  Of wilt u uw ziekteverzuim gaan verminderen door uw personeel te kunnen laten sporten tijdens of net na kantoortijden. Maak dan kennis met de Business Bootcamp Trainingen in Apeldoorn en omstreken

Wat is Business Bootcamp?

Business Bootcamp is eigenlijk een bedrijfsteambuildingstraining voor uw werknemers. Alléén het verschil met Bootcamp Trainingen is, dat wij niet binnen in een sportschool trainen. Maar juist lekker in de buitenlucht, dicht bij uw bedrijf.
Een Bootcamp training bestaat voornamelijk uit bodyweight oefeningen. U kunt dan denken aan push ups, squats en nog vele andere oefeningen om het lichaam optimaal te kunnen gaan trainen. daarnaast maken wij ook gebruik van materialen zoals; ketllebells, battle ropes, gewichten, wall balls etc.
Uw werknemers worden netjes door een Bootcamp Instructeur, wekelijks bij u op locatie opgehaald. Zo kunnen uw werknemers direct aan de slag  met de Bootcamp training. Wilt u meer weten over Bootcamp? Klik dan even op Bootcamp Informatie. In dit artikel komt u alles te weten over Bootcamp Trainingen.
Wat zijn de voordelen van Business Bootcamp Trainingen?
U zult ongetwijfeld weten dat sporten voor bijna iedereen gewoon gezond is. Maar simpelweg een enkeling van uw werknemers zullen ook daadwerkelijk de stap ondernemen om in de avond of weekend, minimaal 2 – 3 keer per week te gaan sporten.
U zult begrijpen dat een groot deel van uw werknemers, na het werk lekker naar huis zullen gaan. En druk bezig gaan met hun privé leven. Zoals het gezin, en of andere activiteiten. Of zelfs geen puf meer hebben en lekker op de bank blijven hangen. Zoals u begrijpt, zullen meerdere van uw werknemer niet meer de tijd hebben (of willen maken) om lekker aan de slag te gaan met een sportactiviteit. Terwijl ze dit wel graag zouden willen.
Het voordeel van een Business Bootcamp is dan ook, dat uw werknemers direct bij u op locatie worden opgehaald. Dit kan bijvoorbeeld gelijk na het werk gerealiseerd worden of zelfs tijdens kantoor uren. Op deze manier zullen meerdere medewerkers ook daadwerkelijk gaan starten met sporten. En zeker wanneer er meerdere collega’s meedoen.

Betere concentratie en prestatie vermogen
Ook is bewezen dat met regelmaat sporten. Iedereen beter presteert, zowel op de werkvloer dan wel in het privé leven. Tijdens sporten zullen bijvoorbeeld opgekropte lichte stress gevoelens, zeker verlicht gaan worden. En voel je je eigenlijk na elke training weer als herboren. En kan je er weer goed tegen aan.

Inhoudelijk betekent dit wanneer uw werknemers meer zouden gaan sporten. Er zo beter gepresteerd gaat worden op de werkvloer. De stress van de hele week is er vanaf getraind. En het lichaam maakt ook nog een geweldige metamorfose mee. Uw werknemers krijgen namelijk meer conditie. Wat uit eindelijk weer resulteer in een beter concentratie en prestatievermogen.

Teambuilding
Teambuilding is ook een onderdeel in de Business Bootcamp Trainingen. Inhoudelijk laat onze Bootcamp Instructeur uw medewerkers veel samenwerken met verschillende uitdagende oefeningen. Zodat ook de team spirit naar een hoger niveau getild kan worden. Uw werknemers zullen met veel lol en toewijding aan de lessen beginnen. En de dagen erna nog over gaan hebben. Zo werkt u aan een betere bedrijfscultuur waardoor er simpelweg beter op de werkvloer samengewerkt zal gaan worden.
Voordelen Business Bootcamp Trainingen
  • Uw medewerkers sporten heerlijk in de buitenlucht.
  • Uw medewerkers worden opgehaald bij u op locatie.
  • Uw medewerkers hebben de mogelijkheid om meerdere keren te trainen.
  • Uw medewerkers zullen samen beter gaan presteren op de werkvloer.
  • Uw medewerkers zullen beter met elkaar kunnen gaan samenwerken.
  • Uw medewerkers zullen minder lichamelijke klachten gaan ontwikkelen.
  • Uw medewerkers zullen zich beter gaan concentreren en minder stress ontwikkelen
Kortom de Business Bootcamp trainingen van Bootcamp055 zijn leuk, leerzaam en vooral goed voor uw medewerkers. De lessen worden met veel humor en professionaliteit gegeven. Dus succes gegarandeerd!
Heeft u interesse in een Business Bootcamp Training?
Voor meer informatie over Business Bootcamp trainingen kunt u ons via het contactformulier  bereiken. U kunt ook natuurlijk even bellen naar 06-41476320. Dan sta ik u persoonlijk even te woord. En kunnen we indien nodig een kennismakingsgesprek inplannen.

Geef een reactie